Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image
Image Alt

Service & Diensten

SERVICE & DIENSTEN

BCL is uw partner voor grote en kleine bouwprojecten in civiele techniek. We kennen de uitdagingen bij de planning en uitvoering van bouwprojecten – en stellen de vragen en behoeften van onze klanten altijd centraal. Een door ons ontwikkeld, door IT ondersteund order-, productie- en afleversysteem garandeert te allen tijde de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. En ons gekwalificeerd personeel en een jong wagenpark bieden veiligheid en vertrouwen. 

De BCL zal u helpen in woord en daad, knowhow en uitrusting. Laten we samen aan de slag gaan.

Modern Wagenpark

Altijd inzetbaar

BCL Betoncentrale Limburg heeft een indrukwekkend wagenpark dat perfect is afgestemd op onze veelzijdige behoeften. Onze betonmixers, betonpompen en laboratorium-auto stellen ons in staat om efficiënt en flexibel te werken.

Just-in-Time Diensten

Wanneer het snel moet zijn

BCL Betoncentrale Limburg staat klaar om u van dienst te zijn met voldoende grondstoffen, uitrusting en voertuigen. Als toonaangevende betonleverancier in de regio Limburg begrijpen wij het belang van een betrouwbare en efficiënte service.

Persoonlijk Contact

Met raad en daad

Bij de BCL Betoncentrale Limburg staat getraind personeel altijd aan uw zijde, en dat is het hart van ons bedrijf. Onze toegewijde medewerkers zijn de sleutel tot het leveren van hoogwaardige betonproducten en uitstekende klantenservice.

Eigen Laboratorium

De chemie klopt

Bij BCL Betoncentrale Limburg staat de hoogste materiaalkwaliteit voorop. Zowel intern als extern worden onze producten grondig getest om ervoor te zorgen dat we altijd consistent beton van topkwaliteit leveren.